Vad är IN/SIKT?

Under detta dygn övar vi oss på att landa in i oss själva via yoga, meditation och andra kroppsbaserade metoder. Här får du lära dig olika självregleringstekniker för att komma ner i varv, vi rör kroppen mjukt i lugn flowyoga, yinyoga och medicinsk yoga. Vi mediterar självklart och går barfota så mycket som möjligt. Förbered dig på kontemplation, tystnad och vackra utsikter som inspirerar till insikt. Elementen för detta retreat är JORD & LUFT.

Vad är UPP/LEV?

Ett retreat med extra allt! Detta är 2 dygn för dig som vill ha mer av allt! Mer yoga, meditation, hemligheter, energigivande aktiviteter och även mer tystnad. Här får du uppleva både Visingsö och yogan till max. Yogan är mer fysisk än på retreatet IN/SIKT men går såklart att anpassa efter Dig.
Elementen för detta retreat är ELD & VATTEN.

YOGARETREAT PÅ VISINGSÖ SOMMAREN 2022

Dra dig tillbaka från vardagens bestyr och njut av lugnet på en ö mitt i Vättern.
Låt oss skapa ett magiskt sommarminne tillsammans med yoga och meditation, vacker natur, bad i klaraste Vättern, boende och god vegetarisk mat på ett supermysigt, pittoreskt pensionat och gemenskap med likasinnade yogisar som kommer för att njuta av livet och retreata. Lika vackert som Stockholms skärgård och med samma flacka landskap och odlingszon som i Skåne är Visingsö en unik pärla mitt i Vättern som gör det lätt att bara vara. Tro oss, du vill inte missa det här.

Underbart pensionat som man lätt blir förälskad i
Underbart pensionat som man lätt blir förälskad i

VAR MED!
Du bokar din unika plats på info@yogabeat.se Observera att  anmälan är bindande. En faktura skickas ut till dig ca 3 veckor före retreatet.
Vi ser så mycket fram emot att dela detta med dig!

RETREATDATUM 2022
15-16 Juli IN/SIKT
22-24 Juli UPP/LEV
26-28 Augusti UPP/LEV


INVESTERING
IN/SIKT 2900kr

UPP/LEV 4500kr 


I priset ingår boende, all mat, flera yoga- och meditationspass med olika lärare, alla aktiviteter. 

Boende

Alla rum på pensionatet är inredda i lantlig stil och du delar rum med en eller två till deltagare. Det finns toalett och dusch i anslutning till alla rum och dubbelsängarna är delade så att ni sover i enkelbäddar. 
Några enkelrum finns inte på pensionatet, däremot finns det på hotellet en liten bit ifrån. Vill du hellre sova där så bokar du det själv (vi kan eventuellt dra av priset något då)

MAT

All mat som serveras är vegetarisk (lakto ovo). Har du några allergier behöver vi veta detta när du anmäler dig så löser köket det! Önskar du något särskilt snacks/mellanmål så finns det en matbutik inte långt från pensionatet som är öppet till kl. 20.00. Till maten ingår vatten – pensionatet har även fulla rättigheter så önskar du dricka alkohol/läsk bekostar du det själv.

TRANSPORT
För att komma ut till Visingsö tar du färjan från Gränna hamn. Man kan välja att åka över med bil eller inte (230kr t/r med bil, annars 70kr t/r) På pensionatet finns gratis parkering. Färja bekostar du själv och se till att boka dig i god tid här: https://visingsotrafiken.hogiacloud.se/#/book

 Vi ser gärna att du tar med dig cykel om du äger någon, säg gärna till oss i bokningen annars så att vi kan lösa det i god tid.

En fröjd för själen
En fröjd för själen
På Visingsö finns det mycket hästar
På Visingsö finns det mycket hästar

UNDER VÅRA RETREAT KOMMER DU YOGA MED NÅGRA AV OSS.