Hållbar balans mellan aktivitet och återhämtning
Special edition Yogabeat: Stärk din insida
29 april kl. 16.00-18.30

I den här föreläsningen fokuserar vi på oss själva som människor och vad vi kan göra för att få till en balans mellan aktivitet och återhämtning. Sandra Furulund tar dig med på en rundtur i stressfysiologin för att du bl. a. ska förstå hur din stressreaktion fungerar, varför du behöver återhämtning regelbundet och varför du kan bli stressad av dina tankar. Du kommer att få konkreta råd på vad du kan göra för att återhämta dig i vardagen.

Den här söndagen är ett unikt tillfälle att ta del av en special edition av föreläsningen, där vi i den andra delen fokuserar på hur du kan stärka din insida. Det finns många verktyg, råd och metoder för att minska stress i livet. En långsiktigt hållbar strategi är att vara dig själv. Med det menar jag att du behöver leva inifrån och ut. Inte vara en kopia av andra, inte göra saker som andra tycker du borde göra eller sånt som du tror att andra tycker att du borde.

När du inte har koll på vad som är viktigt för dig, när du inte har koll på varför du gör vissa saker och när du inte har koll på hur du tänker om dig själv och hur du pratar med dig själv – så bär du på en inre stress, mer eller mindre medvetet. Det är det som skaver i magen. Det är det som gör att du kan ha puttrande kortisol-påslag hela tiden. Det är det som gör att du inte känner dig nöjd, även om det yttre kanske är hur perfekt som helst. Yta funkar aldrig. Inte i längden. Yta är vackert – men den kan inte glittra fullt ut om ytan inte kommer inifrån dig själv.

Jag har valt ut verktyg som jag tycker är de absolut viktigaste för att stärka sin insida och leva inifrån och ut. Vi går igenom metoder för hur du kan vaska fram det som är viktigt för dig för att leva i linje med dina behov och dina värderingar, och vi kommer att beröra självkänsla, självmedkänsla, intentioner och tankar - så du kan göra medvetna val och välja det som är viktigt för dig.
Ta med dig penna och anteckningsbok – jag (Sandra) kommer prata en hel del, men du kommer också att få reflektera, prata och skriva.

Investering: 200 kr
Boka dig här: www.timecenter.com/yogabeat
OBS: Avbokning måste ske senast 5 dagar i förväg, annars debiteras hela avgiften
Medtag: Penna och anteckningsblock


Om Sandra Furulund från Hållbart Liv Stressrådgivning

Foto: Linda Florvik Foto: Linda Florvik

Föreläsare är Sandra Furulund, stressrådgivare med kbt-inriktning och avspänningspedagog. Sandra driver Hållbart Liv Stressrådgivning där hon tar emot kunder i stressrådgivning i samtal och föreläser på arbetsplatser, i organisationer och nätverk.
Efter många år som kommunikatör och efter en utmattning valde Sandra att byta bana och utbilda sig till stresspedagog och avspänningspedagog med kbt-inriktning. Idag arbetar hon förebyggande mot stressrelaterad ohälsa och uppbyggande med människor som har varit i en utmattning.
www.stressradgivning.se
hallbartliv@stressradgivning.se