ASHTANGA TRADITIONELL, 75 min

En klassisk Ashtangaklass (första serien) som är likadan vart du än praktiserar den i världen. Varje position hålls i 5 andetag. Det är en svettig klass som vi kallar "nivå 2 och 3".
Passar: Dig som yogat några gånger 

CORE, 60 min
De flesta av oss har en svag bål och får därför en dålig hållning och problem med ryggen. I detta utmanande pass jobbar vi med vår kärna - magen, för att stärka stabiliteten i hela vår bål. Detta är ett riktigt svettigt pass.
Passar: Dig som har yogat några gånger.

Friday I'm in love, 60 min
Här får du ordentlig fredagsfeeling! Bra musik, discolampor och grymt härliga yogaflöden. En klass som MÅSTE upplevas ;) Utmärkt som afterwork! 
Passar: Alla som vill ha kul

DOUBLE UP VINYASA, 60 min
Har du någon gång känt att du vill ha mer hjälp och assistering när du yogar? Då ska du gå den här klassen! Här kommer 1 lärare leda klassen och den andra går runt och hjälper till.
Passar: Dig som yogat några gånger.

GRAVIDYOGAKURS, 90 min
Detta är en kurs på 6 tillfällen som du binder upp dig på. Läs mer om den här!

HAPPY HIPS, 60 min
Rikta din uppmärksamhet på området kring dina höfter och lösgör spänningar/stelhet  som ofta samlas där. Vi varvar dynamiska flöden med statiska positioner för att komma djupare in i höfterna. Detta pass är ganska lugnt men innehåller några utmaningar för den som vill.
Passar: Alla

HOT YOGA
Innan du bokar ett hot yogapass vill vi att du läser igenom informationen kring hotyoga här
Passar: Dig som yogat några gånger och som gillar värme.

HOT YIN, 60 min
Det enklaste hot yoga-passet heter Yin. Här gör vi yinyoga (läs mer om yinyoga längre ner) i värmen. Det luckrar upp stelhet på ett fantastiskt sätt.
Innan du bokar ett hot yogapass vill vi att du läser igenom informationen kring hotyoga här
Passar: Dig som yogat några gånger och som gillar värme.

MEDICINSK YOGA, 60 min
Längtar du efter att ta hand om dig själv på djupet? Stressad? Trött? Ont i kroppen? Kanske har du aldrig testat yoga innan men känner att den allra fysiska yogan inte riktigt är din grej? Då kan Medicinsk yoga vara något för dig! Den medicinska yogan är mycket beprövad i vården och kan lindra smärta i kroppen och passar både för dig som har något fysiskt hinder som för dig som vill ha en lugnare yogaform men som ändå stärker små muskler tex i rygg och höfter. 
Passar: Alla

OLJE VINYASA 60 min
Här får du väva in ljuvliga dofter från eterisk olja med din yoga. Under klassens gång får du veta vad de olika oljorna har för egenskaper och syften. 
Passar: Alla

RESTART, 45 min
En lunchklass med syfte att starta om kropp och sinne. Passar perfekt om det är en stressig dag eller om du bara behöva samla tankar och känslor inför något speciellt. Har du stött på några energitjuvar under dagen så kommer denna klass fungera som en omstart och du kan få möjlighet att släppa på irritation som annars lätt sätter sig i kroppen. Klassen är hyfsat lugn och du ska inte behöva ta en dusch efteråt.
Passar: Alla

SWEET SHOULDERS

I den här klassen riktar vi fokuset mot överkropp, dvs säga axlar, bröstrygg, nacke, bröstmuskler, armar och mage. Det är en klass med både styrka och rörlighet och passar alla som behöver den fysiska yogan. Perfekt om du arbetar framför dator tex. 
Passar: Alla

STILLE SINNE, 60 min
Utforska meditationens värld. En spännande klass som är olika varje gång men däremot är det alltid en Yoga nidra (kroppsscanning som tar dig djupt ner i avslappning). Du får testa på alla möjliga sorters meditationstekniker och övningar. Ibland behöver du gå utanför din comfort zone för att kunna växa. 
Passar: Alla