tonårsyoga 12-18 år

kurs, 5 tillfällen med start 7/10 2021

Den här kursen är riktad till just DIG, fantastiska tonåring. Här är du välkommen att slappna av, lära dig att andas för att stabilisera humör, stress och få bättre koncentration. Yogan som träningsform gör dig stark och rörlig, något som behövs för att kunna sitta långa stunder utan att få ont i rygg/nacke. I yogan lär du dig att känna in hur du mår och vad som känns särskilt bra i dom rörelser du gör och på så vis lär du dig även  att sätta gränser. Du har alltid ett eget val att avstå övningar som inte känns bra för stunden. Du stärker kontakten inåt och en effekt av yogan kan vara  bättre självkänsla och större självförtroende.

Alla har vi en lugn plats inuti oss själva men den kan vara svår att hitta ibland. Med guidning av vår duktiga lärare får du hjälp att hitta den platsen och vila där en stund. Det kan vara väldigt skönt om du har oro/ångest och sömnproblem. I vår studio kan du hitta en trygg plats och alla lärare har tystnadsplikt. 

Det första vi lär oss inom yogan är att ta bort all prestation och jämförelse. Du är bra precis som du är! Du behöver absolut inga förkunskaper, kom bara som du är - i mjuka kläder som du är bekväm i. Har du en egen yogamatta kan du ta med den, annars lånar du av oss.

Några vanliga effekter av yoga kan vara:
- Mindre hvuudvärk/migrän
- Mindre spänningar och värk i kroppen
- Stabilare humör
- Större motståndskraft till stress
- Ökat fokus och koncentrationsförmåga
- Starkare och rörligare muskler
- Bättre sömn och mindre trötthet
- En allmänt skönare känsla i kroppen

boka dig

Anmälan sker till info@yogabeat.se och är bindande efter garanterad plats.

Priset för kursen är 600kr och betalas vid första tillfället. Vid missat tillfälle har du möjlighet att gå på någon av våra öppna klasser istället.

Kursen pågår varje torsdag i 5 veckor med start 7/10 kl. 18.45. Varje tillfälle är mellan 45-60 minuter.

Läraren heter Lotta Åström och är utbildad inom Tonårsyoga.