Hur gör jag om jag vill börja yoga hos er?
Alla våra klasser är såkallade "öppna klasser", det är alltså ingen kurs som du binder upp dig på. Du bokar dig enkelt på webben och betalar per gång eller köper ett träningskort när du kommer till din första yogaklass.

Behöver jag vara vig och vältränad för att yoga?
Absolut inte! Alla kan yoga, oavsett kropp. Du kommer märka att du blir rörligare och starkare när du yogar.

Vad ska jag ha för kläder på mig?
Mjuka kläder som du kan röra dig i. Om du ska delta i ett mer fysiskt pass kan det vara skönt med träningskläder.  Vi är alltid barfota.
 
Kan jag yoga om jag har en skada?
Ja, men prata alltid med oss innan och berätta vad du har för skada så att vi kan assistera dig på rätt sätt och ge dig råd.

Hur ofta ska man yoga?
Så ofta som du vill! Du kan yoga då och då eller varje dag. Vårt schema är upplagt för att du ska kunna göra yogan till en daglig rutin om du vill. Det kan vara bra att varva mer fysiska yogapass med lugnare så att du får en fin balans.

Kan jag  yoga om jag är gravid?
Absolut. Prata med oss innan klassen så att vi kan ge dig råd kring vad du ska undvika och tänka på.

Vilka är det som går på yoga?
Alla. Det finns ingen speciell stereotyp. Vi har just nu mest kvinnor i vår studio men välkomnar alla människor, unga som gamla.

Varför är yoga bra?
Fysiska fördelar:
Starkare, smidigare kropp. Ökar blodcirkulationen, kan användas som rehabilitering vid skador, förbättrar din lungkapacitet och kan hjälpa vid ex. astma. Bra mot migrän, sömnproblem, förstoppning m.m.
Mentala fördelar: Bra mot stress/ångest/oro, får dig att lyssna inåt, stärker din självkänsla och självförtroende, lär dig att leva i nuet.

Vad ska jag tänka på inför ett pass?
Läs igenom allting du behöver veta innan ditt första besök här!

Vad är Hot yoga? 
Här hittar du all information om vår Hot yoga!

Varför blir jag yr/illamående när jag yogar?
Jättevanligt bland nybörjare. Detta är något som brukar "växa bort" när din kropp blir van vid den typen av rörelse. Det kan också bero på att du ätit/druckit för tätt inpå, att du har lågt blodtryck eller har spänningar i nacken.

Varför känner jag mig ledsen/nedstämd efter ett yogapass?
Yogan gör att du släpper på spänningar och stress, både fysiskt och mentalt. Var kvar i den känslan och fråga dig själv vad det egentligen är du behöver. Är det något du inte bearbetat som kanske kommer upp till ytan? Prata gärna med oss.

Går det bra att kombinera yoga med andra sporter?
Absolut. Det blir allt vanligare att idrottare kombinerar sin sport med yoga men också vanliga motionärer som kombinerar det med tex löpning, styrketräning eller annat.